umut-sat@hotmail.com
058 215 9156
+31 6 24 61 15 45

Over ons

Wij zijn rond 2004 geopend in Leeuwarden, toen waren de satellieten erg populair en wij waren, en zijn nog steeds gespecialiseerd daarin. Daarnaast verkopen en installeren wij IP Tv’s, de moderne, betere en goedkopere variant van de satelliet.

Tegenwoordig zijn we veel bezig met beveiliging camera’s en het installeren daarvan.

 

Umut electronica is het beste alternatief voor traditionele beveiliging en biedt een 360º oplossing voor professionals uit de sector. Onze uitgebreide catalogus voldoet aan de basisinstallaties tot de meest complexe en professionele projecten.

We hebben een team van technische specialisten en verkopers met brede professionele ervaring, permanent op zoek naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in de sector van videobewaking, altijd op zoek naar de meest up-to-date oplossingen die ook de beste match zijn voor onze klanten .

De prijs-kwaliteitverhouding en de beste productselectie maken van UMUT een fabrikant die voorop loopt in de sector in constante innovatie en aanpassing aan de markt.

UMUT Electronics richt momenteel zijn aandacht op persoonlijke aandacht voor elke klant, breidt voortdurend zijn productcatalogus uit volgens de specifieke behoeften die worden aangetroffen en ook de integratie van de nieuwste technologische nieuwigheden. Een totale toewijding aan de klanten en een menselijk kapitaal dat de voortdurende vernieuwing van de producten garandeert, evenals een presales-adviesdienst en aftersales-ondersteuning.