umut-sat@hotmail.com
058 215 9156
+31 6 24 61 15 45

Aangedreven door machine learning (AI)

Alle CCTV-bewakingscamera’s worden aangedreven door een ingebouwd kunstmatige-intelligentiesysteem dat de camera’s helpt om bepaalde bewegingen te detecteren die verband houden met een mogelijke bedreiging voor de veiligheid van de faciliteit / huis.

Camera detecteert beweging

Motion wekt de camera en deze begint onmiddellijk video op te nemen naar de hub via een beveiligd privé draadloos signaal. De bewegingsdetectie wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. CCTV-camera detecteert de goede en slechte bewegingen en reageert daarvoor.

AI Brein voelt de situatie aan

Kunstmatige intelligentie op de Hub scheidt potentiële bedreigingen zoals mensen en nutteloze gebeurtenissen zoals voorbijrijdende auto’s. De felrode LED-ring begint te draaien wanneer potentiële bedreigingen worden gedetecteerd.

Activeert bewakers in ons centrum

De hub streamt de live videofeed via je supersnelle internetverbinding naar onze cloud. Een bewaker analyseert de video in realtime om te beslissen of een interventie nodig is.

Politie betrokken bij de scène

Bewakers bellen de lokale politie en de huiseigenaar. Oproepen naar wetshandhavers worden serieus genomen omdat meldingen worden “geverifieerd” op basis van de actieve situatie, inclusief verdachte beschrijving en verdacht gedrag.